Recensioner

RECENSIONER FRÅN KUNDER

Många kunder kommer tillbaka till Jonsereds katthotell med sin katt och jag tror att det visar att både katten och matte/husse är nöjda med servicen. Jag är väldigt stolt över att mitt hotell fått så bra omdömen.

Jag lägger in de nya recensionerna så snart jag har fått en ny på facebook. Du ser den senaste recensionen längst upp.

Passa redan nu på att följa oss på facebook så lär du känna oss innan din katt kommer till oss. Jag lägger ut filmer och bilder nästan varje dag på alla fantastiska kattgäster.






Aug 19

"Jonsereds katthotell förtjänar verkligen att kallas hotell!

Katterna blir oerhört väl omhändertagna av Inga- Lill och hennes personal. Sviterna har både inne- och uterum, lite dyrare men väl värt pengarna.

Det känns tryggt att lämna dom små på hotellet då man får kontinuerlig information om och foton på dom små.

Jag har haft mina två maine coon-kissar på Jonsereds katthotell runt fem gånger och har alltid åkt därifrån nöjd och redo att boka nästa vistelse" Cecilia Wahlen


Aug 19

"Trevlig Inga-Lill är! Hon tog så väl hand om våran Leo. Han trivdes bra där i några dgr. Vi är så nöjda och tacksamma för han fick vara hos Er. Vi kommer säkert tillbaka med Leo dit igen framöver.Stort tack från mig och Kent. 😻👍🏿👌" Jenny Bergelin


Aug 19

"Tack för denna gången. I år har Issen varit hos er tre gånger. Lika nöjd har både vi och Issen varit. Hon blir mycket väl omhändertagen. Som förstklassigt hotell. Göran Andersson"


Aug 19

"Jag har haft min kattpojkar hos Ingalill flera gånger och det är nog det bästa katthotellet i Göteborgsregionen. När de är där är det som hemma. Om de hade kunnat tala så tror jag att de gärna vill komma tillbaka nästa gång vi ska resa iväg. Servicen är utmärkt de bor hos en verklig kattälskare. Gunilla Romell"



Juli 19

Återigen var Caesar hos Jonsered Katthotell och är så nöjd! Ingalill tar hand om katterna på ett utmärkt sätt! De får mycket gos och kel, aktiverade blir de också. De bor så trevligt och katterna likaså. 😻🤗 Kan verkligen fortsätta att rekommendera detta Katthotell! Trevligt att få se bilder och filmer på hur de har det när man är borta. Tack Ingalill!

Ann-Charlotte Christof



juni 19

Svea var på katthotell för första gången och vi är väldigt nöjda! Toppenpersonal som verkligen månar om katterna, rent och snyggt! Skönt att få frågan vid lämning om det är ok att de ger lite extra godis, så att ska trivas ordentligt 😊.
Hon hade ett vanligt rum, men fick ofta gå ut i lokalerna. De bytte tom rum så att hon fick bättre utsikt när de märkte att hon gärna låg och kikade ut.
Mysigt att se vid hämtning att hon både stryker sig mot oss och Inga-Lill.
Vi kommer tillbaka, tack för denna veckan! Camilla Örjemark


Maj 19

Shenzie och Vide har haft ännu en bra semestervecka och blivit kärleksfullt ompysslade på Jonsereds Katthotell. Tack för det!😻😻 Rekommenderar varmt! Ewy Noren



Vi tackar så mycket för den här gången som Sigge var hos er. Han har helt klart haft en bra tid på hotellet och han var jättefin i pälsen. Vi tackar så mycket för en bra omvårdnad och det dröjer nog inte länge tills vi bokar ny tid igen/ Bengt Sanborn



Nu har Pixie och Sam varit på sitt hotell för sjätte/sjunde gången. Det känns så tryggt att ha dem hos Ingalill. Hon och övrig personal ägnar mycket tid åt katterna och verkar se alla "gästers" individuella behov. Flera gånger när Pixie och Sam varit där har Ingalill dessutom gett dem tillgång till större yta att röra sig på om det inte finns så många andra "gäster". Jag kan varmt rekommendera det fina katthotellet i Jonsered 🐱! /Ulla Hynsjö



april 19

Det känns tryggt att lämna katterna där. Ingalill bryr sig verkligen om katterna, rent och snyggt, mysigt. Hon är den perfekta kattpassaren. Jag lämnade mina i 2 veckor och det gick bra. Roligt att se sina katter välmående när man är på semestern, kan följa katterna på FB. Har spridit ett gott rykte bland vänner, arbetskamrater. Rekommenderas starkt. /Birgitta




Det var nästan ett år sedan som Lucy o Bruce var på Jonsereds Katthotell . I bilen dit jamades det och det kändes som protester! Gillar inte att åka bil. Väl där brummade Bruce som vanligt Lucy tittade sig ängsligt omkring. Det var så härligt att se att dom kände igen sig och blev så positivt mottagna av Inga-Lill.
Det tog inte lång tid innan dom stack ut genom kattluckan och kollade in sina grannar. Bruce hoppade högt upp och talade om för omgivningen att : nu är jag här. Lucy sprang lite ut och in och luktade o kollade att allt var i sin ordning. Det var inga problem för oss att åka bort några dagar.

Katterna tas så väl omhand av Inga-Lill och hotellet för våra katter är så välskött och gemytligt. Stor kunskap om katter gör att dom får personlig service på hotellet.


Tack vi återkommer till sommaren!
Med bästa rekommendationer !
Solveig o Bosse Gustafsson



april 19

Bästa stället, alltid förstahandsvalet!😍 Men visst blir man lite sotis när man vid upphämtning inser att det älskade kattskrället utsett en ny favorit i Ingalill 😜

Anna Borg



mars 19

Vår bengalhane på snart 2 år bodde en vecka på Jonsereds katthotell i mars 2019 och han trivdes väldigt bra. Kan verkligen rekommendera det här stället!

Anna Lundberg


mars 19

Det första man slås av när man kommer dit är läget; så vackert och lugnt, omgivet av skog och massor för katterna att spana på. Där inne är det fint inrett, rent och fräscht.
Rummen är av bra storlek och om man bokar en svit får katterna ett stort och härligt uterum.
Det bästa är ändå personalen, det märks att de älskar det de gör och de gör det så bra att katterna inte vill åka hem!

Jonsereds katthotell är mina katters och mitt självklara val!

Åsa Lindgren



mars 19

Oh så fint min lilla pälskling Jadis haft det under sina 23 dagar på Jonsereds Katthotell!! Nästan så hon fick en ny matte också... Hit kommer hon igen💖 O jag kan verkligen rekommendera det till alla som vill ha det bästa för sin katt🤩

Henriette Ekendahl



mars 19

Idag hämtade vi Hjalmar efter 5 dagars vistelse på hotellet. Och som dom andra gångerna han varit där verkar han trivts superbra😻 Ingalill tar så väl hand om våran pälskling vilket gör att matte alltid är trygg när Hjalmar är på hotellet.  Rekommenderar verkligen detta 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ katthotell👍

Ingalill Ohlsson



mars 19

Supernöjda med detta mysiga, fina katthotell och ägarinnan! Våra två katter bodde här i 3 veckor och de har aldrig varit på katthotell innan. De verkar ha trivts så bra och det var två lugna och harmoniska katter vi hämtade hem igår 😻😻 Rent, fräscht, ombonat och känns som att gästerna får mycket uppmärksamhet och mys. Stort plus för att man får se bilder/filmer på sina älsklingar här på fb. Kitkat och Popcorn kommer gärna tillbaka!

Hanna Kallio



jan 19

Fantastiskt omhändertagande av våra 2 katter som inte är så vana vid katthotell. de hade det så bra!, de är skygga men fick bra stöd att vara ute och bli mer sociala i främmande lägen. vi kommer definitivt återkomma! bästa hälsningar Sussi och Molly samt husse och matte: Alexander och Sofia


feb 19

Vi har lämnat våra katter flera gånger och är supernöjda! Känns tryggt och lugnt att lämna våra katter här! Rekommenderas!

Nicola Berntsson


sep 18

Tessan bodde på Jonsereds Katthotell för andra gången och verkar ha trivts finfint 😻 Ingalill med personal brinner verkligen för att göra kattens vistelse på hotellet så mysig som möjligt. Pyssel o kel verkar göra den mest svårflörtade katt på gott humör. Tessan va inte så noga med att bli med hem igen efter en vecka 😸 Hon kommer säkert att ta in på hotellet fler gånger. 🐾

Kerstin Hellqvist


sep 18

Vi & katterna är supernöjda med hur allt funkar hos Ingalill. Bengalningarna har varit där många gånger och kommer snart tillbaka.

Mattias Hjälmered


aug 18

Vi kunde inte vara nöjdare med vistelsen för våra två missar! De blev båda mycket väl omhändertagna och vi fick regelbundna uppdateringar om båda katterna. Vi har aldrig lämnat katter på kattpensionat tidigare och vi blev mycket positivt överraskade! Om katterna behöver vistas på kattpensionat igen så kommer de definitivt tillbaka hit.

Elin Öien Jons


Vår bortskämda Olle mår alldeles utmärkt hos Ingalill. Kanske för att hon har tid med lek, kel och mys. Hon upptäcker katternas personligheter och egenheter och respekterar dem utefter det, en riktig kattpsykolog!

Runt jul/nyår får Olle bo här igen, denna gång hela 18 dagar och vi känner oss helt trygga med detta.

Ombonat, rent och jättemysigt!

Anna Melin



Juli 18

Detta var det bästa vi kunde ha valt för vår Emil. Han har aldrig sovit borta förut så det var nog pirrigt både för honom och för oss. Men allt blev bara bra!! Så tryggt att veta att Emil fick allt han behövde av omsorg på bästa vis. Kan verkligen rekommendera detta fina Katthotell.

Inga-Lill är en riktig kattmamma som tar hand om sina gäster på bästa sätt! ���

Hit lämnar vi gärna vår misse igen!

Britt-Marie Öhrn


juni 18

Återigen har vår fina Spinnis blivit mycket väl omhändertagen på Jonsereds katthotell. Tack Ingalill o övriga för att ni tar så väl hand om våra katter! Bästa katthotellet !

Hjördis, Rolf och Spinnis!


Caesar har varit här i 16 dagar och mått som en prins! Mycket trevlig miljö, rent och snyggt med mycket space, bra hyllor i olika nivåer för att kunna variera var man vill ligga, både inne och ute. Mycket kel och lek får katterna, väldigt ompysslade blir de. �� Kan verkligen rekommendera detta Katthotell! Det kändes väldigt tryggt! Fick se bilder och filmer då och då hur han hade det! �� Tack!.

Ann-Charlotte Christof


Jag, min sambo och våra katter är väldigt nöjda med vistelsen på Jonsereds katthotell. Vi fick bra uppdatreingar undertiden som katterna var gäster där. Det var skönt att veta att Sammy och Alice hade det bra när vi var bortresta. Väldigt fina och fräsha rum med bra möjligheter till att vara utomhus i inhägnad bur. Skulle verkligen rekommendera detta till mina vänner och familj.

Linnea Sanborn


maj 18

Våran Hjalmar 7 mån har precis tilbringat en vecka på hotellet och vi kan varmt rekommendera detta.

Hjalmar verkar ha stortrivts och matte husse har varit trygga i vetskapen om att han blivit väl omhändertagen.

Tack Ingalill för vistelsen, vi återkommer gärna.

Ingalill Ohlsson


Chimay bodde på Jonsereds katthotell under ca. 9 dagar nu i maj. Hon har bott på hotell flera gånger så hon är ganska van, även om bilresan alltid är tuff. Det var en av anledningarna till att vi valde ett hotell närmare vår bostad. Detta ångrar vi inte och vi kommer absolut tillbaka. Ingalill är en underbar människa och en absolut djurvän. Vår älskling Chimay hade underbara dagar. Även om hon var glad att vara hemma igen. Vi.rekommenderar verkligen Jonsereds katthem.

Monica Winberg


april 18

Hej! Torsten här... Jag har varit på semester på Katthotellet och jag mådde som en prins 😺 Hade inte minsta lust att följa med matte hem 😾 Till alla pälsbollar... behöver du miljöombyte? Då är det hit du ska åka.

Liz Ragnar


Smulan bodde på Jonsereds Katthotell 5 dar när vi åkte till Jämtland på begravning. Lite ångest hade vi när vi lämnade henne men desto gladare blev vi när vi såg hur bra hon hade haft det. Ett riktigt bra katthotell. Definitivt 5 stjärnor. Kommer att bli fler gånger.

Paul Johansson


Så glad att jag valde det här katthotellet. Det är verkligen hur fint som helst med stora rum. Alla katter får gå ut lite varje dag, och om man väljer en svit så får de gå ut på en egen altan som de vill. Väldigt rent, fräscht och mysigt! Hotellet lånar ut kojor, leksaker, kattlåda o kattsand. Ägaren är väldigt engagerad i att katterna har det bra och blir ompysslade. Fantastiskt!

Petra Andersson


Jättemysigt. Så rent och ombonat.

Så fint! Vi lämnar snart vår Maja där igen om några veckor. Kändes så tryggt att ha henne där, när vi var bortresta.

Vivianne Werner


Nu är Lucy och Bruce hemma igen efter en vecka på Jonsereds Katthotell ! Vi kan varmt rekommendera en vistelse där för din katt! Vi vet att dom tas väl om hand på detta trevliga Katthotell . Ljust, fräscht, ombonat och kunnig trevlig personal! Man känner hur mycket IngaLill älskar sina gäster . Ett plus är även att du får hälsningar på Facebook från din katt och alla andra hotellkompisar! Vi ses igen i sommar.

Solveig Gustafsson


Tack för Eskils vistelse i mars.kändes som han haft det bra med mycket uppmärksamhet. Mjau, mjau...

Birgitta Rydberg


Våran älskade Maine Coon Dimma bodde på Katthotell i en Swit när husse och matte var i Bryssel.

Det fanns allt hon behövde ha i rummet och det bästa av allt var att vi med jämna mellanrum kunde se videos på henne när hon lekte utanför rummet. �� Jag an verkligen rekommendera hotellet och ägaren har super god hand med katter.

Janne  Wikström


feb 18

Vår Chuck Berry var på katthotellet i Jonsered för första gången i drygt två veckor och mådde som en prins. Det första intrycket var varmt, rent, ljust och mysigt och vi kände direkt att här kommer Chuck att få det bra, vilket han också fick. Vi uppskattade särskilt de uppdateringar vi fick via Facebook och Mail med små filmsnuttar. Vi kände oss helt lugna och behövde inte oroa oss för honom då vi såg och förstod att han fick den bästa vård och omsorg man kan önska för sin katt. Tveka inte att lämna din katt/katter till Ingalill. Vi kommer definitivt att välja Jonsereds Katthotell nästa gång vi behöver lämna Chuck.

Ulla & Thomas Marceus


Här kan man med gott samvete lämna sina älsklingar. Brorsan som vanligtvis är extremt skeptisk till allt och alla stortrivdes. Det märks att mina sötnosar har haft det bra.

Helena Thomsom


Tack för att ni tog så god hand om min lilla ögonsten, Rind. Tack också för de trevliga filmsnuttarna med uppdateringar. Mycket uppskattat av både små och stora kattägare. På återseende!

Gerda Cedergren Kilander


Helt underbar plats för katterna, får all den omsorg och kärlek dom är värda <3 <3 <3

Cecilia Håkansson


Här kan man med gott samvete lämna sina älsklingar. Brorsan som vanligtvis är extremt skeptisk till allt och alla stortrivdes. Det märks att mina sötnosar har haft det bra

Helena Thomson


Jan 18

"Min älskad Nisse bodde på Jonsereds Katthotell drygt 2 veckor i december. Han är en gammal man på nästan 17 år och har bara bott borta en gång tidigare så både Nisse och jag hade lite separationsångest. Det var helt onödigt! Nisse trivdes otroligt bra i sin svit och fick till och med ett dubbelrum när grannen hade åkt hem. Nisse fick även låna Ingalills telefon så han ringde mig på Skype till Florida, inte illa för en gammal katt.

Hotellet är rent, snyggt, varmt och härligt mottagande. Detta rekommenderas till alla som vill sina katter det allra bästa och det är ju det enda som gäller. När Nisse åkte hem fick han en lite leksak som han bara älskar. Vi kommer tveklöst tillbaka!


Tack för allt önskar Nisse Melin med familj."



dec 17

Det är så skönt att veta att Isolde har det så bra när vi är borta. Ingalill ser till varje katts individuella behov och deras karaktär.

Cecilia Senderot


Fantastic. Cozy place and excellent care of cats. For the first time I left Freud in a hotel. Surely I will repeat the experience, certain of enjoying the holidays without being anxious. When I returned, I found my cat happy and at ease. I like very much the competence and the kindness of the owner. Recommended!

Dottor Fell


nov 17

Molly Olesen vill tacka för en skön vecka på finaste Katthotellet� Lena & Peter känner sig lugna och trygga och uppskattar bilder och filmer med lite hälsning från lilla älsklingen �

Tack för denna gång Ingalill med personal!


okt 17

Det var en riktigt trygg och härlig upplevelse att låta våra små prinsar få bo på Jonsereds katthotell.

Fräsch och mysig miljö. Trevligt inredda katt-lägenheter. Spontana uppdateringar på FB så man kan se vad som händer på hotellet när man är bortrest. Framför allt så känner man föreståndarens och personalens stora intresse och omsorg för katterna. Tack!

//Matte o husse till Ceasar & Kompis


Tack för att ni tog så bra hand om Plutten & Vitnos, det märks att de ha haft en skön vecka hos er och blivit väl ompysslade. Vi återkommer gärna.

Karin Olofsson


Vår katt är normalt väldigt skygg och otrygg i okända miljöer, men hon verkade ha stortrivts här :) Vi kommer garanterat tillbaka! Yes she is quite timid around new people and in new surroundings and stressed with other cats around but she came home so well adjusted and happy after her stay! She will visit again

Fredrik Rönnval och Taz Lodder



Sept 17

Så rent och fräscht! Rekommenderar dem verkligen! Gogo blev så bortskämd och gosad med.

Kommer återkomma flera gångerrika Öhrbom Ernevi


1000 tack för en riktigt fin vistelse Ingalill! Benjamin verkar mycket nöjd med era superfina lokaler, han ger kelet och goset väl godkänt och kattmyntan tycker han var av högsta kvalitet! :) Hos Benjamin har ni nog fått en återkommande hotellgäst. På återseende,

Anna Borg


Tack för att ni tog så väl hand om vår lille Charlie. Han var så lugn och harmonisk när vi hämtade honom. Och tack för bilderna på FB! Det är så skönt att se att han har det bra när vi är bortresta.

Katleen Burm


Augusti 17

Ni är helt enkelt bäst! Vår Tommy levde som en kung hos er under de 12 dagarna som han var där! All den uppmärksamhet och kärlek (och födelsedagstårta!) som han fick av er var helt fantastisk �� Och tack snälla för alla uppdateringar på Facebook så man kunde se att ens älskling mådde bra. Ni har garanterat fått en ny stamkund!

Charlotte Deutsch



Detta måste vara bästa katthotellet!! Fina generösa utrymmen både inomhus och utomhus för varje katt. Rent och fräscht och framförallt underbar personal som verkligen bryr sig om sina gäster. Kommer definitivt att välja detta igen!!!

Eva Rice


Donnie tackar för sig för denna gång. Matte o Husse känner sig fullkomligt tillfreds att lämna Donnie här. Rent, fräscht, god mat och personal nästan hela tiden. Kul att få följa sin katt på facebook när vi är på semester!

Donnie återkommer!

Tack Ingalill

Hälsar Anette Hellström & Curt ASpegren


Detta var första gången som vi lämnade bort vår katt, men den lilla oro som fanns över att lämna Svea på ett okänt ställe var som bortblåst när vi träffade personalen på katthotellet och såg hur fina rummen var!

Så omtänksamt av dem att även fira Sveas 1 årsdag med flaggor, present och "kattårta"!!

Tack för denna gång! �

Hälsningar från Veronica och Claes


Ännu en vecka har gått och Lucy o Bruce har varit på sitt semesterhotell. De checkar in på Jonsereds Katthotell 3-4ggr/år. De trivs alldeles utmärkt och vi kan i lugn och ro åka på våra resor. Vi vet att IngaLill med personal tar hand om våra " pälsdjur" på bästa sätt . Hotellet är rent och snyggt och överallt ser man leksaker och annat för våra katter . Både vid incheckning och utcheckning möts man av en positiv atmosfär. Under våra resor följer vi vad som händer på katthotellet på Facebook . Och får hälsningar både från våra egna och andras katter .

Vi kan verkligen rekommendera Jonsereds Katthotell .Ses igen i sept

Solveig o Bosse med Lucy o Bruce


Thanks again for taking care of Napoleon. It's great to know he's being so well looked after by super staff in such a nice environment. It's fun also to see the Facebook video postings of the 'guests'. We'll definitely be making future bookings.

Family Morgan




Juli 17

Det känns fullkomligt tryggt att lämna sin katt på Jonsereds katthotell. Ett stort plus för att det är personal där hela dagarna och att katterna får turas om att gå lösa. Dessutom är det rena, fräscha rum med uterum. Vi syns igen hälsar Lurvas.

Sanna Glent


Ett jättefint hotell, vi har haft vår katt där två ggr, allt har fungerat perfekt och Iris har trivts mycket bra. Kan verkligen rekommenderas!

Catrin Emanuelsson


Juni 17

Första gången på katthotell för Mysan och Mymlan och de verkade ha haft det toppen. Bra standard på"hotellelrummen" möjligheten att få vara ute under trygga förhållanden och "spana" på vad som sker där. Lekstunder då och då. Det är inte på alla hotell som gästerna får "hänga med hotelldirektören" på kontoret.

Så uppskattade vi verkligen filmsnuttar och kort på "töserna" på Facebook.

Vi kommer till hösten igen!!! Tack för denna gång!!!

Peter  Häberli


Maj17

Det var fantastiskt att se och uppleva hur bra min lilla katt hade det på hotellet. Ett fint omhändertagande som tyder på stor kärlek till kattgästerna. Ingen tvekan att jag anförtror katten fler gånger åt Jonsereds gulliga kattmammor. Tack och kram för denna gång!

Doris Wennerberg

j

Apr  17

Från första stund när vi kom till Jonsereds katthotell kände vi oss välkomna. Mycket fint omhändertagande av Donnie, som genast fick bekanta sig m hotellet.D fick en leksak och började genast busa. Videoklippet du skickade oss har vi sett på varje dag. Jättebra idé.Alla är nöjda och Donnie tackar för denna gång. Återkommer i augusti.

Trevlig sommar Ingalill❗️

Anette & Curt


Mars 17

Ett katthotell i toppklass där katternas omsorg och trivsel är prio ett. Miljön är fräsch, hemtrevlig, lugn och trygg. Man känner direkt att Inga-Lill och Ammi älskar katter och det kelas, leks och kammas en hel del. Vår Mimmi har varit där ett flertal gånger och vi är så nöjda och tacksamma att kunna lämna henne där eftersom vi vet att hon har det bra. Dessutom kul att se bilder/videos som Inga-Lill lägger ut på Facebook under tiden.

Gunilla Geringer


Feb 17

Detta var vårt första besök på ett katthotell så vi visste inte vad vi hade att vänta. Men det gick jättebra! Vår Alfred verkade trivas och kom hem lugn och glad. Vi fick också uppdatering med bild via deras fb-sida - kanon!

Det är ett väldigt välorganiserat katthotell - rent och fint! Och de 'skötarma' vi träffade var urgulliga med både oss och katterna. Vi kommer tillbaka �

Charlotte Sandberg


Jan 17

, har vid tre tillfällen under förra året vistats på Jonsereds Katthotell och både han och vi är väldigt nöjda! Första gången vi kom dit, kände vi omedelbart att det var ett bra ställe för Tusse.

Atmosfären var lugn och trygg, han fick vandra runt och bekanta sig med omgivningen och verkade att trivas direkt. Det var varmt och skönt, luktade gott och var mycket välskött. Allt är så genomtänkt, att få både rum och uterum och samtidigt emellanåt få komma ut och leka, skapar en fin omväxling. Ingalill och Ammi är riktiga djurvänner och vi kände direkt att de förstod sig på katter! Alltså både kärleksfullt och professionellt.

Allt på Jonsereds Katthotell andas harmoni och trygghet. Vid alla de tillfällen då vi har hämtat Tusse har han varit sig helt lik både mentalt och fysiskt och det är säkert det bästa betyg Jonsereds Katthem kan få. Med andra ord så tycker jag att det är det bästa ställe man kan tänka sig och jag och min man kan på det varmaste rekommendera detta fina katthotell! Tack, Ingalill och Ammi!

Margareta Sturemyr


Dec 2016

Tusse, har vid tre tillfällen under detta år vistats på Jonsereds Katthotell och både han och vi är väldigt nöjda! Första gången vi kom dit, kände vi omedelbart att det var ett bra ställe för Tusse.

Atmosfären var lugn och trygg, han fick vandra runt och bekanta sig med omgivningen och verkade att trivas direkt. Det var varmt och skönt, luktade gott och var mycket välskött. Allt är så genomtänkt, att få både rum och uterum och samtidigt emellanåt få komma ut och leka, skapar en fin omväxling.  Ingalill och Ammi är riktiga djurvänner och vi kände direkt att de förstod sig på katter! Alltså både kärleksfullt och professionellt. 


Allt på Jonsereds Katthotell andas harmoni och trygghet. Vid alla de tillfällen då vi har hämtat Tusse har han varit sig helt lik både mentalt och fysiskt och det är säkert det bästa betyg Jonsereds Katthotell kan få. Med andra ord så tycker jag att det är det bästa ställe man kan tänka sig och jag och min man kan på det varmaste rekommendera detta fina katthotell! Tack, Ingalill och Ammi!


Tusses matte,

Margareta Sturemyr



November 2016

"5-stjärnigt lyxhotell, rekommenderar varmt! Dessutom ligger det inte för långt bort från oss vilket är praktiskt men för er som inte bor nära: värt en omväg. Personlig service och uppassning, kändes mycket tryggt att lämna Cannelle här."

Christina Gourlaouen


November 2016

"Vi är jättenöjda! Det var första gången våra kattherrar Sigge och Nisse var på hotell så vi undrade lite vad de skulle tycka, men det gick så bra. Det allra bästa var att få bilder och filmer på dem då och då via Facebook så att vi kunde se hur de hade det. Det var tryggt, särskilt som vi var i USA och inte hade kunnat resa hem om något blivit tokigt."

Helena Östlund


oktober 2016

" "home away from home" for cats. My two cats have been quite regular guests for the past year, and it is always obvious that they are truly enjoying it. Since they are young and energetic they need a lot of stimulation, and they get it in abundance here - they have a separated outdoors area for themselves, but also get to run around free regularly, and get a lot of human attention and play from Ingalill and her team who look after all cats amazingly. As a result they have always come back to me happy and relaxed - for me this means I can relax as well when I travel, as I know they are well looked after. It is also really nice to see pictures and small updates on Facebook during the trip! So my cats are going to be regular guests for a long time to come"

Marianne Hainitz matte  till Carrie & Ninja


Oktober 2016

"Gott att det finns ett så härligt tryggt katthotell inte långt från hemmet! Känns så bra att lämna Messi i deras fina fräscha kattsviter. Messi kommer snart åter och det fungerar så bra. Han har mycket att göra( förstår jag) med att hålla koll på vad kattgrannarna gör för senast han kom hem sov han ett helt dygn.

Messis matte


September 2016

"Känns tryggt och säkert att inkvartera älskade "Säpo" på detta första klassens kattpensionat. Och så gott att kunna se filmer och bilder under vistelsen. Tack till Inga-lill och Ami "

Anette Bäckström



Augusti 2016

"För er som inte har varit här kan jag informera om att detta kan inte bli bättre!! <3 <3

Letade ett bra tag efter någonstans att lämna familjens kelgris när vi skulle på semester första gången, och hittade Ingalill och hennes personal.

Ingalill är inte bara en fantastisk kattperson utan en helt underbar "people" person också.

Här är det rent, fint, och väldigt "ompysslande", alltså hemtrevligt

Katterna blir behandlade med kärlek och gos av kunnig personal och JAG känner mig välkommen VARJE gång jag hämtar och lämnar.

Filmerna ni lägger ut på min Charlie är ovärderliga. Man är långt borta och har anförtrott sitt älskade djur i någon annans vård. Då känns det skönt att se att allt går bra.

Nu har han varit hos er några gånger, även som dagiskatt när ni hjälpte mig.

Tusen tack!! Ni är helt fantastiska glöm inte det!!

Var stolta över hur ni driver katthotellet och över den kärlek och respekt ni ger min katt.

Hälsningar Maria"



Augusti 2016

`"Ett katternas paradis beläget långt ifrån trafik och andra farligheter i mysiga Jonsered. Hade mina maine coons på hotellet i 13 dygn och dom trivdes så bra.

Valde en svit med inne- och uterum och med tanke på att dom är innekatter och bara ute i sele då och då var det säkerligen härliga dagar med insektsjakt och annat kul. Dom kunde ju dessutom kika in genom gallret till grannkatterna vilket dom verkar ha uppskattat. Personalen är fantastisk, man märker att dom älskar katter, och bokning mm är supersmidigt.

Kommer aldrig att ens titta på ngt annat alternativ för mina kissar när jag åker bort. Det kan inte finnas ngt som slår detta!"

Matte till två  maincooner

Cecilia Wahlen


Juni 2016

"När ens katt, Daisy möter en på hotellet med lätta steg och svansen högt i skyn då vet jag att hon och Dylan har haft det toppen ❤️

Tack för den fina omvårdnaden."

Katarina Pande



Mars 2016

"Femstjärnigt kattparadis! Vår älskade Ceasar har precis tillbringat 8 dygn här och inte för en sekund kände jag mig orolig, trots att det var första gången i hans 14-åriga liv som han bodde på hotell. Hela atmosfären när man kommer och lämnar känns trygg, professionell, varm och engagerad. Fräscha rum med möjlighet till utevistelse på egen liten gård är så bra och närheten till naturen där katterna kan spana ut känns underbart i en pjoskig kattmammas hjärta.

Sist men inte minst, som andra också nämner, är det härligt att se bilder och filmer på Facebook då man är borta! TACK för den servicen! <3

De allra bästa recensionerna till Er. Caesar kommer med all säkerhet att sakna er men också hälsa på igen!

Lena Eldefjord Lind


Januari 2016

"Wow vilket paradis för katter! Det var första gången som jag lämnade bort min älskade prinsessa Sally och det kändes lite jobbigt innan. Men efter att hon varit en vecka på detta fina katthotell så ser man snarare fram emot att lämna henne där igen – det är en ren lyx för katten att få tillbringa tid där. Vilket enormt engagemang av personalen som leker, gosar och pratar med alla katter – man märker verkligen att de älskar alla katter och gör allt för dom. Och det som var mycket betydelsefullt för min egen del var för alla kort och filmer Ni tar och lägger ut så att jag kunde se min katt när jag var bortrest – det gjorde mig såå lycklig. Tusen tack för att Ni tagit hand om min ”sessa” och gjort hennes vistelse hos Er så fin."

Emma Gyllenhammar


Jan 2016

Matte till Junior och Dusty skriver så här!

"Yesterday I picked up my lovely cats from Jonseredskatthotell (Jonsereds Cat Hotel). Yes. That's right, a Hotel with suites. Out in the countryside, surrounded by a forest, it's a beautiful place to leave my babies, Junior and Dusty. There are different types of suites just like a Hotel. Luxury or Single rooms. The cats have doors out to a very large play area which is all closed in so the Hotel guests are not going to go astray. It's peaceful and a beautiful place for them to be while I'm away and I know they are well looked after.

Ingalill Kringberg is the owner and wonderful with all the residents at the Hotel.

I recommend, that if you are looking for the best place for your Family members, this is the best place ever, for them to stay.

Contact Ingalill Kringberg on

0706904252

or; ingalill@jonseredskatthotell.se


Thank you again Ingalill for looking after Junior and Dusty while I was away.😀💖"



Januari 2016 Alice matte Ulla-Britt

`"Alice är en äldre kattdam som med ålderns rätt blivit ganska bekväm och fått mycket bestämda vanor. Kräsen med mat är hon också. Vi, servicepersonalen här hemma, har fått lära oss precis hur hon vill ha det och vi uppfyller genast kraven, vi vet vad som väntar om vi försöker komma undan. Man tror inte att honkatter kan ha mycket höga, kraftiga basröster, men det förekommer i det här fallet. Serveras inte maten hon vill ha inom några minuter kan rösten höjas till vrål. Nästa steg i hennes strategi är att börja skrapa på saker, gärna skåpsdörrar. Sista steget är att hoppa upp på nån bänk och knuffa ner saker i golvet.


Så ni förstår nog att man drar sig i det längsta från att lämna bort en sådan katt på pensionat – vem orkar med en sådan diva? Som dessutom är ganska osocial och går undan om någon utom just hennes egen servicepersonal närmar sig henne. Att låta en okänd person kela med sig är direkt otänkbart. Egen kattlucka så att man kan gå ut och in när det passar är ett krav.


Men hon har också en annan sida - hon är väldigt fäst vid sin egen personal och vill ständigt ha dem

i sin närhet. För att ligga och trycka sig mot i soffan och bli klappad av. Hon är påtagligt missnöjd, ibland direkt deprimerad när vi har varit borta någon timma för länge, något som av nödvändighet händer ibland. Därför älskar vi henne ändå, så vi tvekade länge innan vi vågade lämna henne till ett kattpensionat. Men ibland måste man ju resa bort och till slut var vi tvungen att hitta något.


Så kraven på ett kattpensionat för Alice var höga. Vi besökte ett antal sådana men hittade inget som motsvarade kraven. Men till slut hade vi tur och hittade ett, det perfekta stället för Alice – Jonsereds katthotell. Ett litet nybyggt, jättefräscht hotell där man har tid att ägna sig åt sina gäster och verkligen månar om att de ska ha det bra. Nu kan vi resa bort utan att känna det minst oro. Hos Ingalill som driver hotellet och hennes medhjälpare Ammi är Alice fullkomligt lugn. Hon har det lika bra som hemma och det märks att hon trivs. Vi brukar försöka få en svit (!) till henne med både inne- och uterum, hon är ju van hemifrån att kunna gå ut och in genom en lucka och det är viktigt att hon får göra det även på hotellet. I uterummet ligger hon ofta i sin transportbur och tittar på fåglar och på de andra katterna. Och när det är hennes tur att röra sig fritt inomhus tar hon promenader i korridoren och in i Ingalills kontor. Det kan inte bli bättre!

Det behöver väl inte sägas att vi starkt rekommenderar Jonsereds katthotell!"

/ Ulla-Britt

 



December 2015

"Fantastiskt trevligt och fint katthotell. Det var första gången vår Gustaf var på katthotell men han kände sig hemma fort. Gustaf åker gärna dit igen och vi lämnar honom gärna för vi såg att han trivdes gott. Kan verkligen rekommendera detta katthotell till andra.

Lena Kjellberg


December 2015

Taggens matte Eva Jonsson  skriver i ett sms

Det känns bra att lämna min lilla katt på Jonsereds Katthotell. Jag är trygg med att hon blir väl omhändertagen och omskött.Litar helt på Ingalill och hennes personal.


Lena Åkerlund-Karlsson har recenserat Jonsereds Katthotell – 5 stjärna

Är fullständigt TOPPENnöjd med detta välskötta och fräscha katthotell.

Stora rum med egna uteplatser ger en skön och spännande miljö för katterna.

Omhändertagandet är helt fantastiskt, min katt har varit där åtskilliga gånger och är lika positivt nyfiken varje gång hon kommer dit! Det är faktiskt sant; jag har känslan av att min bortskämda kära katt blir glad när hon återvänder till Ingalill (och alla spännande "möten" med andra katter).

Uppdateringarna är värdefulla och ger en skön bekräftelse på att jag kan njuta av min semester i godan ro!


Karin Westberg har recenserat Jonsereds Katthotell – 5 stjärna

Känns tryggt att lämna Krutis hos er. Väldigt bra bemötande innan besöket och även efteråt. Kul att även få följa sin katt på Facebook ❤


November 2015

Mozarts husse Håkan Holm  - Högsta ranking

Hej Inga-Lill, vill bara tala om att jag verkligen trivdes att bo på ditt hotell

3-7 dec. då min matte och husse var bortresta. Kommer särskilt ihåg

mina trevliga grannar Krutis och Astrid, verkligen goa tjejer.

Bästa julhälsningar.

Mozart


September 2015

Åsa Lindgren har recenserat Jonsereds Katthotell – 5 stjärna

Hotellet ligger bra till och är mycket fint och fräscht. Rummen har gott om plats inne och uterummen är stora med spännande utsikt! Mina två älsklingar uppskattade hela stället väldigt mycket!

De många uppdateringarna här på sidan var guld värt för mig, och kul att det även läggs upp videor där man kan följa de små i lyxlivet på hotellet.

Mitt bästa betyg till Jonsereds katthotell, ett ställe mina katter gärna hade stannat längre på och gärna åker tillbaka till, och jag lämnar dem gärna där igen för jag såg att de trivdes!!



Maria Thornström Fd Hellqvist har recenserat Jonsereds Katthotell – 5 stjärna

Har ju glömt att recensera vårt besök i augusti!

5+ förstås! Ludde och Pussel fick guldservice! Ingalill fixade och trixade för att gossarna skulle få det allra bästa när de var på ferie.


Augusti 2015

Marita Thorbjörnsson har recenserat Jonsereds Katthotell – 5 stjärna·

Verkligen ett toppenhotell! Rent och fräscht. Där katterna stortrivs och har både egen lägenhet och uteplats. Dessutom är hotellbetjäningen toppen!


Juli 2015

Anita Klute—5 stjärna

We are regular customers and can highly recommend this as an excellent 'katthotell'. It offers a safe, clean, comfortable and welcoming environment. Ingalill is a fantastic host and with her team take really good care of their guests. Our Lilly is never anxious when she arrives and settles in very quickly, meaning we are happy that she is in safe hands whist we are away on holiday. The cats are offered a lot of stimulation via play and regular 1:1 contact & attention. They even get to try socialising with other guests. It's really nice to have regular updates & photos via FB too.

Highly recommended!


Susanne Asp—5 stjärna

Tack för ett fantastiskt omhändertagande och bemötande. Härligt att kunna följa på Facebook när man är borta. Calvin & Franklin har bott hos er i 2 veckor, att se dem så harmoniska och lugna när vi hämtade hem dem känns väldigt tryggt. Vi kan varmt rekommendera detta till andra Familjen Asp


Catharina Benzel—5 stjärna

Nu har vi kommit hem igen efter ett ytterligare besök på detta härliga katthotell i Jonsered. Vi är lika nöjda denna gången också. Katterna får mycket kärlek av den duktiga personalen. Vi fick även med oss lite råd och tips hem. Här är det snyggt och fräscht. Katten är i goda händer när man själv inte har möjlighet.


Gunilla Crocket-5 stjärna

"Jag kan verkligen rekommendera Jonsereds katthotell. Det känns toppen att ha hittat en plats där man kan lämna vår katt Nisse när man reser bort utan att behöva oroa sig för honom. Det märks att Inga-Lill och Ami verkligen bryr sig om sina  små gäster och gör allt för att dom ska trivas!  Det är dessutom guld värt att få lite facebookuppdateringar med bilder och filmer på sin katt när man är ute och reser. Vi är verkligen mer än nöjda!"


Christian Lachonius—5 stjärna

Vår favorithobby (att resa) har varit svår att kombinera med katt. Vi har provat andra pensionat, men har haft fruktansvärt dåligt samvete eftersom det synts tydligt på Kelvin (vår känslige, ängslige lilla kille) att han inte mått bra. När vi provade Jonsered, blev resultatet ett annat. Kelvin var helt obekymrad och det märktes tydligt att det fungerade bra. Numera bor Sarah hos oss oxo, och de bor ihop när de är på hotell. Vi lämnar typiskt våra kissar två gånger per år, så det är viktigt att det fingerar bra.

Ingalill är genuint intresserad av katterna och har fantastisk hand med dem. De får massor av kärlek och uppmärksamhet och katterna visar genom sitt agerande tydligt att de mår bra. "Rummen" är stora, ljusa och fräscha och det finns en utedel katten kan gå ut till när det passar. Vi kan lämna våra allra varmaste rekommendationer för detta lilla charmiga hotell. ❤❤❤


Juni 2015

Annika Welin Lundberg—5 stjärna

Vår Aska trivdes utmärkt trots att hon inte varit hemifrån förr. Det berodde säkert på det rena, fräscha o gott luktande boendet.

Att få nya människolekkompisar o att bli gosad med förhöjde säkert oxå trivseln.

Så här vill jag oxå bo om jag vore katt.


Marie Janzon—5 stjärnaVi är helnöjda med servicen när Polly var på Jonsereds Katthotell i helgen.


Maj 2015

Malin Lundahl Alfredsson—5 stjärna

Är nog svårt att hitta ett hemtrevligare och fint ställe att lämna vår buskatt Curry på. Vet att hos Ingalill har hon det bättre än hemma och vi kan lugnt åka bort. Bilder på Facebook lugnar barnen och dom ser att Curry mår bra. Tack Ingalill för all omsorg om vår katt - du är guld värd!


Kristina Virdstedt har recenserat Jonsereds Katthotell – 5 stjärna

Boris 10 månader lämnades bort för första gången. Efter att ha följt katthotellet via Facebook en längre tid upplevde jag att vi fick en bra uppfattning om det. Vi är supernöjda , fräscht och fint och vi fick hem en go och glad kille som var precis som vanligt! Tack inga-Lill för trevligt bemötande ! Vi har redan bokat nästa vistelse!



April 2015

Marcus Stenberg har recenserat Jonsereds Katthotell – 5 stjärna

"Det bästa katthemmet jag varit på med min Dylan! När jag kommer dit får jag jättebra information, blir visad runt och får förklarat för mig alla rutiner de har och jag får fylla i ett papper med all information om min katt, t.ex. matvanor. Det är jättefint och fräscht på hotellet, bra med utrymme. Under vistelsen får jag uppdateringar med bilder av min katt via facebooksidan vilket är otroligt skönt. Jag är superdaltig med min katt och saknar honom snabbt när jag är borta och det kändes som att Jonsereds katthotell gör allt för dämpa den saknaden och för att möta upp just min katts behov. För mig tar det 1tim & 20min att åka till Jonsered men det var det helt klart värt! Fem guldstjärnor!"


April 2015

Berith Karlsson—5 stjärna

En solklar femma, Tack Ingalill för att Snoddas fick ha det så bra under vår semester,


April 2015

Emma Svärd Devos—5 stjärna

Supernöjd! Är så glad att våran goa kille Meduza har blivit så väl omhändertagen när vi var borta. Kommer definitivt boka hos er igen


April 2015

Stina Örwall—5 stjärna

Tack för att du tog hand om våra kissar. De måste haft det väldigt bra hos dig på hotellet. När de kom hem var det som om de inte varit iväg över huvud taget vilket är ett mycket bra betyg.

Kan tillägga att det var deras första gång på katthotell och de är 12 och 14 år.

Mycket trevligt bemötande och förståelse mot oss som lämnade dem på hotell för första gången. Härligt också att kunna se dem på Facebook när man är iväg.

Stina och PO Örwall

Frasse och Melinda hälsar och tackar


April 2015

Maile Agerberg—5 stjärna

Välskött och tryggt katthotell med fantastiskt bemötande och omhändertagande!


April 2015

Cecilia Hjorth—5 stjärna

Känner mig trygg när jag lämnar min katt hos Jonsereds katthotell. :)


Mars 2015

Monika Christiansen—5 stjärnaDet bästa stället man kan lämna sin katt på! Dom har haft det lika bra som jag på semestern


Mars 2015

Anette Persson—5 stjärna

Känns så tryggt att ha hittat detta eminenta hotell där min pälsboll Dimma kan vistas när jag behöver resa bort. Underbart ställe, fräscha sviter och sånt fint omhändertagande.


Feb 2015

Kristofer Gustafsson har recenserat Jonsereds Katthotell – 5 stjärna

Vill tacka så mycket för den fantastiska omvårdnad och omsorg du givit Glenn och Gösta när vi var bortresta. Dina filmer och foton på katterna skänkte oss stor glädje när vi var iväg. Skall vi ut och resa igen så finns det ingen tvivel om vart vi skall lämna våra älsklingar. Tusen tack från Glenn och Gösta med familj.



Feb 2015

Lotta Wermelin — 5 stjärna

Vi är stamgäster på Jonsereds Katthotell och rekommenderar varmt detta fantastiska ställe!

Katterna blir omhändertagna och får massa stimulans, gos och kärlek. Tack för att ni tar hand om våra pälsklingar på ert otroligt fina hotell!


Jan 2015

Anna-Carin Mayer — 5 stjärna

Jättefint pensionat som vi varmt rekommenderar alla som vill ha det bästa för sin katt


Jan 2015

Britt-Marie Karlsson — 5 stjärna

Det var första gången som Lisa, 15 år, bodde på ett kattpensionat, och hon kunde inte fått det bättre! Jag förstod redan när jag läste hemsidan att det här var något utöver det vanliga. När vi lämnade Lisa på Jonsereds katthotell överträffade det alla förväntningar, och det kändes dessutom väldigt trygg att lämna henne där. Det är mycket välskött och allt är tänkt på för våra missars bästa. Rent, fräscht och så trivsamt att jag själv skulle kunna bo där!


Jan 2015

Gunilla Romell – 5 stjärna

Jonsereds Katthotell är det bästa som våra små killar Ceasar och Grim har varit på. De blir mycket väl omhändertagna och som jag tror mig känna så trivdes de mycket bra. Rummen är fina, ljusa och mycket kattvänliga. Det finns flera olika platser som de kan ligga och sitta på för att kolla läget vem som mer bor på hotellet. Nästa gång vi ska iväg någonstans så blir detta stället som vi frågar först på.


Jan 2015

Carola Kinell – 5 stjärna

Alla ni som letar efter det perfekta katthotellt: här har ni det! Rent, och då menar jag att jag själv kunde sovit i där, superfrächt! Och Ingalill är ingen galen katt tant, bara väldigt mån om att hennes kattgäster har det bäst! Det blir inte bättre än så här.


Okt 2014

Hade våra tre katter under nio dagar på hotellet. Nervöst eftersom vi inte tidigare lämnat bort dem, men det gick hur fint som helst. Känns tryggt att veta att de blir väl omhändertagna.

Helene Halldin


sept 2014

Vi lämnade våran söta och goa TESS till katthotellet för att åka på semester i Norge och vi var så oroliga för hur hon skulle får det. Men vi blev väldigt förvånade att det gick så bra och att hon blev så väl omhändertagen och har haft det så bra. Så nästa gång så tvekar vi inte för då bokar vi här igen för då vet vi att hon får den bästa omvårdnaden.

Tack än en gång för allt!

Åke & Ingrid


sept 2014

Bamses matte Ann-Kristin Jacobsson

★★★★★ Fantastisk fint hotell för våra små katter! Vår Bamse har inte kunnat ha det bättre o vi har kunnat koppla av för att han varit i så goda händer. Tack för god omvårdnad o kärleksfull omtanke


Hassans matte Gunnel och Ingmar

Vi har aldrig tidigare haft vår 13-åriga Hassan på något katthotell, men nu i sommar blev vi tvungna (nyligen flyttat från norra Bohuslän till Gbg). En väninna nämnde att hon hört att Jonsereds Katthotell skulle vara bra. Vi åkte dit och blev förtjusta direkt! Kändes välkomnande, proffsigt, rent och fräscht, stora "sviter" och personlig, engagerad omvårdnad.


Hassan var där 14 dagar och trivdes gott. Och matte och husse kunde njuta av Italien helt och fullt utan oro för hur hur vår älskade Hassan hade det! Vi kan alltså varmt rekommendera Jonsereds Katthotell!

 


Soyas matte Britt Hanne Skughei Thomsen

Vi har haft våran lilla Soya på katthotellet och det är vi väldigt glada för. Fick hem en lugn och fin katt. Det är alltid lite oroligt att lämna sin lilla vän när man skall åka iväg. Känns också betryggande och följa på facebook . Tack Inga Lill och dina små medhjälpara för att ni tog hand om Soya. Vi är så glada att ni finns.


Sigges husse Bengt Sanborn

Nu har vi hämtat Sigge efter en hotellvistelse på Jonsereds Katthotell. Det syns och märks på honom att han haft det väldigt bra hos den snälla "matte" Inga-Lill. Ordning och reda och jättestort engagemang. Att han har gillat att leka med "musen" är helt klart.  Stora, ljusa och välskötta rum med både utsikt i "det fria" och in till de andra hotellgästerna i grannrummen.  Jonsereds Katthotell rekommenderas verkligen å det varmaste av både Sigge och hans matte o husse.


Louise Roempke Tandrup

Tack för att ni tog så bra hand om Oscar! Vi har provat flera olika kattpensionat och detta är det absolut bästa :-) Snyggt och rent och ett underbart mottagande av Inga-Lill! Kan absolut rekommendera och vi kommer självklart tillbaka-


Malin Rosander

Har aldrig haft behovet av att lämna Flipper och Svante på katthotell innan, nu denna sommaren blev det aktuellt och efter att ha titta runt på en massa hemsidor för olika hotell så gjorde vi ett besök på Jonsereds katthotell. Blev sålda direkt och våra katter fick spendera två veckor där. Flipper som inte alls gillade iden hittade lugnet efter någon dag och Svante fick massa av nya kompisar att leka med. Underbart ställe! Perfekt omhändertagande av katter och människor, rent och snyggt överallt och bara det att det uppdateras med filmklipp och massa söta bilder så att man ser hur alla katterna har det är så himla uppskattat! Jag rekomenderar Jonsereds Katthotell starkt och kommer utan tvekan att kontakta dom nästa gång vi ska åka bort.


Esters matte Malin Jagmark

"Hej, Jag vill tacka för den fantastiska möjligheten vi fått att tryggt och säkert kunna lämna Ester hos dig. Hon har varit på kattpensionat men bara ett hotell dvs. hos dig! Fanns det graderingar på katthotell hade du fått fem stjärnor. Det är härligt att kunna koppla av och inte oroa sig ett dugg när Ester är hos dig. Hon får ju massor av gos och uppmärksamhet och jag tycker att det är roligt att få se lite bilder på vår pälsboll när vi är iväg. Hon har det toppen och är som vanligt när hon kommer hem igen. Jag kommer definitivt att rekommendera Jonsereds katthotell med toppenservice till alla missar och deras ägare. Kram från Malin och Ester"


Dizas ägare Patric Ekroth

Tack för en jättebra vistelse för vår Diza under påsken!  Fräscht överallt och massor av roliga lekkamrater ger mersmak. Diza kommer tillbaka i sommar igen!


Cornells ägare Caroline Stenholm

Ja, då har myskatten Cornell varit på egen semester på helmysiga Jonsereds katthotell, där han blivit ompysslad till  max.Ser fram emot att få ha alla katterna där igen till hösten!



Pelle och Majas ägare Lotta Wermelin

Jonsereds Katthotell - proffsigt med ett suveränt upplägg! Så skönt att veta att katterna får den bästa omsorg som går att få när vi själva är ute på vift. Pelle & Maja är knappt ett år och vi märker att de stortrivs hos er! Att dessutom kunna få se glimtar av de här på sidan när vi är borta - är urmysigt! :-) Ses igen om några dagar! // Pelle & Maja med familj



Mango Chutney och China Towns matte Angelina Chu

"Mina katter mår fantastiskt bra. Hjärtlig tack för att du tog så bra hand om dem. Det känns som om de har varit på ett spa. De är mycket glada och harmoniska och välmående. Du har sannerligen ett lyxhotell för katter! "


Lovas matte Ingrid Staberg

"Vår lilla Lova bodde på Jonsereds katthotell några dagar i påskas. Vi liksom Lova blev väl mottagna när vi kom dit. Jag kände mig så lugn och trygg under de dagarna som Lova var där. Vi fick några sms med bilder på Lova och där vi fick reda på hur Lova hade det under vistelsen vilket vi uppskattade mycket.När vi kom och hämtade Lova så var hon lika pigg och glad som alltid.

Jag kan varmt rekommendera det här nya fräscha katthottellet i Jonsered där de värnar med mycket värme och kärlek till alla katter som är där.Jag kommer att välja det här hotellet även nästa gång det blir aktuellt."

Ingrid


Nanos matte Marianne Svensson, Tjörn

``Äntligen! Vi har hittat ett fantastiskt Katthotell-kanske Sveriges bästa? Fem av fem stjärnor. Alla fina bilder på hemsidan stämmer med verkligheten. Ovanligt. Uteplatserna är större än normalt och dessutom fanns stora ytor på altanen för katter med spring i benen. Kom dit för första gången och fick en härlig känsla av trivsel, mys, lek å harmoni. Service som "titt in" via Facebook å kontakt via sms o mms är ett stort plus för oss lite oroliga kattägare. Efter första kollen på Fb kunde jag njuta av skidveckan(erkänner att jag tittade flera gånger o fick se roliga foton-Påhittige Nano hade det bra) Vår gamla katt Nisse var med oss men i maj åker alla katter till Jonsered! vi åker till Rom. Tur att det fanns plats. För oss, snart glada o reslystna pensionärer, betyder det jättemycket att ha hittat Jonsereds Katthotell. Vi rekommenderar hotellet till alla kräsna å lite "nojiga" kattägare. Tack Inga-Lill o "assistenter" för allt. Vi ses snart igen"



Leos matten Regina Karlsson

"Leo tackar för en härlig vecka full av bus på Jonsereds katthotell! Han fick mycket uppmärksamhet och lek och det syntes att han trivdes. När han blev hämtat satt han på bänken utanför hans rum. Ett stort plus att katterna får komma ut ur rummet och upptäcka hotellet! Under tiden Leo bodde på hotellet fick vi se bilder på honom via Instagram. Jonsereds katthotell rekomenderas varmt! // Familjen Hansson/Karlsson"

 


 


Sparris matte Kristin Olsson

"Vi kan varmt rekommendera alla lite kräsna kattägare att checka in sina katter på hotellet. Vi är mer än nöjda och uppskattar all omtanke och mms/sms-uppdateringar. Kändes tryggt! /Kristin"


 


Currans matte -Vibecke Engelbertsen

"rent , fräscht och välskött sen att ägarinnan har två små "assistenter" som hjälper till med katterna gör inte saken sämre, fick veta av dessa att jag måste köpa kyckling godis till min katt - för det tycker hon om! :) Ps Curran är i sin favoritskog och spanar just nu...."



Sixtens matte - Pia Lagnevall

"Absolut bästa Katthotellet jag har varit på! Snyggt och fräscht, trevligt omhändertagande av katterna och fint bemötande av matte och husse. Rekommenderar verkligen detta av de varmaste!"



Boris och Maos matte - Jenny Lundgren

"Kan varmt rekommendera Jonsereds Katthotell. Så fräscht, fint och med fokus på katternas välmående. Vi kommer gärna tillbaka hit med våra kissar nästa gång vi behöver kattvakt"


dec 2013 Tarzans matte Karin Jansson

"Vi kan varmt rekommendera Jonsereds Katthotell. Det är väldigt fräscht och fint och vår Tarzan verkade trivas som fisken i vattnet på sin första hotellvistelse strax före jul. Snart är det dags igen då mattar och hussar drar till alperna. Vi är väldigt nöjda och uppskattar speciellt alla sms-uppdateringar man får. "